Deltakerlisten i Oslo Skishow klar

Norgeseliten i kombinert og langrenn er klare for lørdagens Oslo Skishow. Petter Northug jr. er en av stjernene som ser frem til lørdagens renn i Holmenkollen.

– For aller første gang skal jeg gå rulleskirenn i Holmenkollen, og det gleder jeg meg stort til. Når Oslo Skishow legger et rulleskirenn til Norges nasjonalanlegg, håper det jeg vekker stor interesse. Holmenkollen er jo en oversiktlig arena hvor det er lett å komme tett på løperne for å oppleve farten og spenninga. Det gir masse energi for oss løperne med mye folk og god stemning, sier Petter Northug.

Han skal måle krefter mot blant andre resten av landslaget. I tillegg er det mange av de nest beste langrennsløperne som er klare. Sent tirsdag kveld gikk påmeldingsfristen ut og det er et solid startfelt i mennenes klasse.

– Vi gleder oss til å ta imot brødrene Northug, Marit og resten av Norgeseliten i langrenn og kombinert. Det er ekstra hyggelig at Petter velger å ta turen til Oslo lørdag. Vi forventer stor stemning og fint vær, og det er gratis for publikum. Vi lover et flott arrangement med mye action og spennende aktiviteter for publikum. Hvis du vil se skistjernene tett på er det bare å ta med seg familien og komme til Kollen på lørdag, sier daglig leder for Oslo Skishow, Kristin Vestgren Sæterøy.

Deltakerlisten i Oslo Skishow – langrenn

Deltakerlisten i Oslo Skishow – kombinert