Bedriftsstafetten

UTFORDRE KOLLEGER, KUNDER OG KONKURRENTER I HOLMENKOLLEN

Lørdag 10. juni ønsker vi din bedrift velkommen til bedriftsstafetten på Holmenkollen Skishow. Her får du sjansen til å oppleve nasjonalanlegget fra innsiden av gjerdet rett før langrennseliten skal ut og vise krefter på rulleski.

STAFETTEN BESTÅR AV FIRE LØPEETAPPER:

  • Startetappe på stadion
  • Trappeløp opp Holmenkollbakken
  • Holmenkollbakken-stadion
  • «Sjarmøretappen» til mål

Stafetten starter klokken 16.45 og etterpå er det klart for et forrykende show hvor blant annet kombinertlandslaget, langrennslandslaget og verdens raskeste sprintere skal vise krefter på rulleski. Overskuddet fra Holmenkollen Skishow går til et veldedig formål – vinnerlaget på bedriftsstafetten velger hvilket! Her kan du løpe for en god sak!

Etter langrennslandslaget har gått finaler, direktesendt på NRK1, er det klart for bankett og middag i VIP-teltet midt på stadion. Stafetten går av stabelen lørdag 10. juni klokken 16.45. Meld på ditt lag allerede i dag!

Tid: 10. juni klokken 16.45
Sted: Holmenkollen nasjonalarena
Pris stafettlag med 4 personer: 10.000,-

I prisen inngår startavgift og middagsbuffet samt inngang til VIP-teltet for 4 personer. Startnummer hentes ut på stadion. Ønsker du transport til og fra Kollen? Ta kontakt med oss – dette inngår i prisen.

Kontakt oss og meld på ditt lag i dag!

Praktisk informasjon finner du her.

DERE FÅR:

  • Startnummer med egen firmalogo
  • Adgang til VIP-telt sammen med utøvere – nydelig middag, drikke og underholdning
  • Spennende rulleskishow med landslaget etter stafetten
  • Morsomme innslag i pausene fra andre idretter og blant annet Gardens musikk- og drilltropp

Se fullt program her!

FLERE GJESTER?

Ønsker du også tilgang til bankett og VIP-telt, men skal ikke delta på stafetten? Hvert lag som deltar får 20 % rabatt på øvrige VIP-billetter (ordinær pris 1200,- stk.)

For deg som ikke konkurrerer er du velkommen til å være med på moroa og heie frem venner og kolleger! Arenaen åpner allerede kl. 16.00 og da får du med deg både bedriftsstafett og alle de andre konkurransene. Her blir det underholdning og mulighet for å delta på ulike aktiviteter gjennom dagen.

LØYPEKART: Løypekart og etapper bedriftsstafett 2017

Foto: Snorre Veggan

Foto: Snorre Veggan